Maasuunnittelu

360 VR – 3D mallinnus

3D -mallinnusohjelmalla luomme rakennuksia ja ympäristöjä. Voit karkailla rakennusta Google maps ympäristössä haluamallasi sijainnilla eri ilmansuunnista, voimme ottaa panoraaman 360° x 90° sijainnista jonne aiot talon rakentaa ja näet ikkunanäkymät omakotitalosta tai kerrostalosta kerros kerrokselta. Näin varmistat näkymät maasta ja ilmasta ennen asunnon rakentamista. Tilaa panoraamakuvaus, näin varmistat ympäristötekijät.

Google Street View

Koe liikkuminen virtuaalitodellisuudessa, se on yksinkertainen, hauska ja edullinen tapa.Kaikki Googlen Street View virtuaaliesittelyt ovat yhteensopivia älypuhelimien ja erimallisten lasien kanssa.
“Ensimmäistä kertaa Gear VR:n päähän laittaessaan oli pakko huudahtaa ääneen. Kokemus toiseen maailmaan astumisesta oli hämmentävän vahva, vaikka kyseessä oli pelkkä alkuvalikon taustahuone.( Iltasanomat: “.

Ilmakuvaus

Panoraamakuvaus 360° x 180°, Still- kuvaus, videokuvaus, kuvan laatu Full HD, 4K. Nyt pystymme uudella laitteistollamme kuvaamaan 24h 360° x 180° videokuvaa tai still- kuvia, hyvä esim. tapahtumat / valvonta, katsoa live kuvaa monitorista tai tv:stä tai lähetä suoraan live-lähetyksenä nettiin. Välillä vaihdamme vain akun ja muistikortin. Uusi tekniikka mahdollistaa turvallisen ja hiljaisen kuvaamisen vaikka 24h yhtäjaksoisesti.
Maatuuli_jouni